12.9.2014 13:24

«Άδικος και αναποτελεσματικός ο ΕΝΦΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ

Φοροεισπρακτική χαρακτηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης να επιβάλλει «νέο χαράτσι» μέσα του ΕΝΦΙΑ, το Εργατικό Κέντρο Χίου.

Όπως σημειώνει η διοίκηση του Κέντρου «το νέο χαράτσι είναι δυσβάσταχτο και «φουσκωμένο» ενώ με τον «Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων» όχι μόνο παγιώνεται πλέον το τάχα «έκτακτο» χαράτσι της ΔΕΗ, αλλά επεκτείνεται και στα χωράφια, τα οικόπεδα και τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Κυριολεκτικά φορολογείται κάθε σπιθαμή γης που ανήκει στα νοικοκυριά, ασχέτως αν αποκτούν ή όχι κάποιο εισόδημα από αυτή»., αναφέρει ενώ καταλήγει λέγοντας ότι:

«Σε μια χώρα που η ανεργία είναι μάστιγα, που όσοι  εργαζόμενοι απέμειναν είναι έρμαια στα χέρια εργοδοτικών συμφερόντων, τα μεροκάματα και οι μισθοί συρρικνώνονται συνεχώς, είναι υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει τους πολίτες της και όχι να τους στερεί και το τελευταίο τους ευρώ.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι  άδικος και αναποτελεσματικός με άμεση επίπτωση την συσσώρευση χρεών του ελληνικού λαού»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ