18.4.2014 16:46

Διαρροή η αιτία;

ΣΥΧΝΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Σε διαρροή ρεύματος πρέπει να οφείλονται τα καθιερωμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα σβησίματα των φωτιστικών στο πρώτο τμήμα του δρόμου παράκαμψης της πόλης, από  τα φανάρια στο γεφύρι του Βαρβασίου στην οδό Βερίτη έως τα επέμενα φανάρια στη διασταύρωση με τον οδό Ρίμινι, μπροστά στο στρατόπεδο Γκιάλα. Η συντήρηση τους ανήκει στην αρμοδιότητα της Δημοτική Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού.
Οι φωτιστικές κολώνες είναι σβηστές πολύ συχνά και για αρκετές μέρες. Κάποια στιγμή το ρεύμα επανέρχεται και ο δρόμος φωτίζεται για λίγες μέρες και στη συνέχεια πάλι τα ίδια, σκοτάδι. Όλοι πιστεύουν ότι επισκευάζεται η βλάβη και το σύστημα χαλάει και πάλι σύντομα, αλλά δεν είναι έτσι.
Η Υπηρεσία έως τώρα δεν έχει επέμβει καθόλου, δεν έχει επισκευάσει τίποτα. Ο φωτισμός σβήνει και ανάβει ξανά…στον αυτόματο. Όπως υποθέτει ο προϊστάμενος Νίκος Τσιπουρλής, πρέπει να υπάρχει κάποια διαρροή που επηρεάζει το υπόγειο δίκτυο, κυρίως όταν έχει πολύ υγρασία. Η Υπηρεσία θα ελέγξει την παροχή και θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Εδώ μας βγάζει και το δικαιολογημένο του παράπονο, αλλά ποιος να τον ακούσει..
«Έξι άτομα μόνο προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλης της Χίου, δεν γίνεται, που να πρωτοπάμε…».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ