29.7.2014 12:48

Εγκαινιάζεται το φεστιβάλ μαστίχας

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

Τις πύλες του στο κοινό ανοίγει αύριο Τετάρτη στις 19:30 στον Δημοτικό Κήπο Χίου το 1Ο Φεστιβάλ Μαστίχας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και οι ώρες λειτουργίας θα είναι από 19.00  έως  22.00. Θα πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους όπως συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις, προβολές και εργαστήρια για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κήπο Χίου.  

Την τελετή εγκαινίων θα ακολουθήσει εκδήλωση γευσιγνωσίας με γλυκές και αλμυρές γεύσεις μαστίχας  από την Π.Ε. Χίου με την υποστήριξη της Enterprise Greece Α.Ε του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

 Θα ακολουθήσει στις 21.30 συναυλία από τους  DIMINUITA, The swing trio ένα συγκρότημα με καθαρό, φυσικό ήχο ακουστικών οργάνων και ελευθερία μουσικής έκφρασης που θα παρουσιάσει  πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, αλλά και διασκευές άλλων συνθετών με τον αέρα του swing και αρμονικές αναφορές στο bebop.  

Όλες  τις ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης θα γίνεται προβολή του Φεστιβάλ  στους Τούρκους Επισκέπτες στο Τελωνείο Χίου με διανομή προωθητικού υλικού και κερασμάτων από προϊόντα μαστίχας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ