28.11.2014 11:11

Ενότητα ζητούν με κοινή επιστολή επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζεται στο ΠΑΣΟΚ ο αντίκτυπος από τη συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου και την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού, με την οποία ζητά έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση.

Την ώρα που διαμορφώνονται τα δύο μέτωπα μέσα στο Κίνημα, με επιστολή τους επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν ενότητα και τασσόμενοι υπέρ της στρατηγικής του προέδρου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, οι Ι. Δριβελέγκας, Δ. Κρεμαστινός, Ι. Κουτσούκος, Χρ. Γκόγκας, Μιχ. Κασσής, Δ. Σαλτούρος και Πυρ. Δήμας τάσσονται υπέρ της συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ με όλους όσοι στρατευθούν «στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης, μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες».

Στην κοινή επιστολή τους, οι επτά βουλευτές τονίζουν ότι πρέπει να «σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με το απαραίτητο πνεύμα ενότητας, χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες από τα πράγματα αντιπαραθέσεις, που δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη».

Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύεται ως απάντηση στις δηλώσεις βουλευτών όπως οι Φ. Σαχινίδης, Θ. Μωραΐτης και Συμ. Κεδίκογλου, οι οποίοι τάχθηκαν εξαρχής υπέρ του Γ. Παπανδρέου.

Επιπλέον, έκκληση υπέρ της ενότητας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε χθες και ο Απ. Κακλαμάνης.

Την ίδια ώρα, σήμερα, Παρασκευή, στις 19:30 οι νεολαίοι του Γιώργου Παπανδρέου οργανώνουν στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης συνάντηση με το σύνθημα «Εμείς πάμε! Εσύ θα έρθεις;»

Η πρόσκληση απευθύνεται μέσω Facebook, ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετικό βίντεο.

 

Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ