27.1.2015 11:41

Ενθαρρυντική η πραγματοποίηση ελέγχων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Τα συγχαρητήριά της στην Επιθεώρηση Εργασίας για τους ελέγχους που πραγματοποιεί, εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σημειώνοντας:

«Σε μια χρονική περίοδο, που τα εργασιακά δικαιώματα έχουν συρρικνωθεί , ενώ ο φόβος της ανεργίας «σκεπάζει» την όποια διεκδίκηση τους, είναι ενθαρρυντικό  να πραγματοποιούνται έλεγχοι και να επιβάλλονται κυρώσεις σε εργοδότες που «εκμεταλλεύονται» την κατάσταση.

Το Εργατικό κέντρο Χίου, συγχαίρει την Επιθεώρηση Εργασίας , που παρόλα τα προβλήματα στελέχωσης, επαγρυπνεί και βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων βοηθώντας τους να διεκδικήσουν τα δικτυώματα  τους.

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό , εργοδότη που συνελήφθη  για παράβαση της  εργατικής νομοθεσίας  διατάξεων, τονίζουμε και υπενθυμίζουμε στους εργοδότες, ότι  οι εργαζόμενοι  στις επιχειρήσεις τους αποτελούν τον κύριο μοχλό  αφού έχουν διπλό ρόλο, εργαζόμενοι –καταναλωτές και κάθε υποβάθμιση ενός ρόλου οδηγεί αναπόφευκτα  και στην ταυτόχρονη υποβάθμιση του άλλου».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ