7.3.2014 11:33

Επιστροφή στα 6 δρομολόγια

ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ «BLUE STAR PATMOS» ΚΑΙ «ΑΡΙΑΔΝΗ»

Πλώρη για Χίο από 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου αντίστοιχα βάζουν τα πλοία «Αριάδνη» και «Blue Star Patmos» αντίστοιχα με βάση τα επίσημα πλάνα των δύο εταιρειών που ανακοινώθηκαν μέσω διαδικτύου.

Τα δύο πλοία που μέχρι σήμερα εκτελούσαν εργασίες συντήρησης εναλλάξ είναι έτοιμα να επιστρέψουν στη γραμμή του Βορείου Αιγαίου με συνολικά 6 δρομολόγια την εβδομάδα, τα οποία θα αυξηθούν σε 8 τον Ιούλιο και σε 10 δρομολόγια εβδομαδιαίως τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, από και προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα το «Αριάδνη» που βρίσκεται για δεξαμενισμό στη Σύρο θα ταξιδέψει για το Λιμάνι του Πειραιά και από εκεί για Χίο και Μυτιλήνη στις 31 Μαρτίου στις 21:00 ενώ την 1η Απριλίου στη γραμμή θα μπει και το Blue Star Patmos με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά στις 20:00.

Αναφορικά με το BLUE STAR 1 που θα επιστρέψει στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ξεκινώντας από 1η Απριλίου στην γραμμή Πειραιά-Σαντορίνης-Κως-Ρόδος.

Η διάρκεια ταξιδιού τις καθημερινές παραμένει σταθερά στις 8 ώρες ενώ τα Σαββατοκύριακα μόνο το «B.S. Patmos» θα εκτελεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ