27.1.2015 13:34

«Το έργο ανταποκρίθηκε»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΙΟΥ Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ

Κατηγορηματικός για την αρτιότητα του έργου της ανάπλασης της Απλωταριάς, τουλάχιστον ως προς το σκέλος των υδραυλικών, στάθηκε σε ερώτηση του «π» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση του φορέα με θέμα την απογραφή των ζημιών στα καταστήματα.

Ο κ. Γεωργούλης που ως υδραυλικός ήταν και ο ανάδοχος στο κομμάτι των υδραυλικών του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας της Απλωταριάς σημείωσε ότι με δεδομένες τις ποσότητες νερού που έπεσαν το έργο ανταποκρίθηκε.

«Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στην υπόλοιπη Απλωταριά δεν σημειώθηκαν προβλήματα» είπε, κάνοντας όμως αναφορές για προβληματικά σημεία από τα οποία διέρχεται ο ποταμός Καλοπλύτης.

«Το ποτάμι πρέπει να «πιαστεί» ψηλότερα», επεσήμανε ο ίδιος ζητώντας ταυτόχρονα από τους υπεύθυνους να αποφευχθούν τα προβλήματα του 2010 που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία των αποζημιώσεων. 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ