24.1.2015 13:13

Καταστροφές σε Κάμπο και Φραγκοβούνι

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΝΟΤΙΑ

Πολλές καταστροφές προκλήθηκαν και στον Κάμπο και το Φραγκοβούνι. Από την βροχή και τους ανέμους έπεσαν αρκετοί μαντρότοιχοι και έσπασαν πολλά κλαδιά δέντρων.

Στην οδό Ειρήνης Παϊδούση, ο μαντρότοιχος που κατάρρευσε από την πίεση των όγκων των νερών της βροχής που κατεβαίνουν από τα Θυμιανά και τα Σπηλάδια, παρέσυρε και το οδόστρωμα. Η πυροσβεστική καθάρισε και σήμανε την περιοχή με κόκκινη κορδέλα, γιατί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο είναι αρκετά επικίνδυνη.

Μετά από πρόχειρη αυτοψία το κλιμάκιο του δήμου ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα αρχίσουν τη Δευτέρα, για να αποφευχθούν μεγαλύτερες καταστροφές. Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι με την επόμενη βροχή θα καταρρεύσουν οι συνεχόμενοι τοίχοι και θα υποχωρήσει το υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου, γιατί η κατάρρευση αποκάλυψε ότι τα θεμέλια τους είναι κούφια και στο σκυρόδεμα  δεν υπάρχει ο σωστός σιδερένιος οπλισμός.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ