8.2.2021 10:58

Κύκλος διαδικτυακών συζητήσεων από το Κέντρο Πρόληψης Χίου

3 αυτόνομες συζητήσεις με θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Το ξέσπασμα της πανδημίας Covid- 19, αλλά και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού Sars-Cov-2, έχουν διαμορφώσει μία νέα πραγματικότητα για όλους μας. Μια πραγματικότητα που επηρεάζει την ψυχική μας διάθεση, τις σχέσεις με τους γύρω μας, δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες, αλλά προσφέρει και νέες δυνατότητες/προκλήσεις. 

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου Ναυτίλος θέλοντας να συμβάλλει στην υποστήριξη της ψυχοκοινωνικής υγείας του πληθυσμού μέσα στις νέες αυτές συνθήκες, διοργανώνει έναν κύκλο 3 αυτόνομων συζητήσεων που απευθύνεται σε ενήλικες, με τις εξής θεματικές: 

-Τετάρτη 17/2, 6.30μμ : «Σχέσεις και επικοινωνία μες στην οικογένεια: τι μας δυσκολεύει, τι μας βοηθά;»

-Τετάρτη 24/2, 6.30μμ : «Όταν οι σχέσεις στην οικογένεια οδηγούνται σε σύγκρουση: πώς επιταχύνουμε την επίλυσή της;»

-Τετάρτη 3/3, 6.30μμ: «Πώς χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα και πώς προλαμβάνουμε την ανάπτυξη γενικότερων εξαρτητικών συμπεριφορών;»

Οι παραπάνω συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και η διάρκειά τους θα είναι 1 ώρας και 15΄.

Δηλώσεις συμμετοχής για όποια θεματική υπάρχει ενδιαφέρον, μπορούν να γίνονται μέχρι και τη Δευτέρα 15/2, στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης (22710-40704, 22710-20838) Δευτέρα – Παρασκευή 9.00πμ-2.00μμ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kphiou@otenet.gr.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ