25.9.2013 11:23

«Μας προκαλούν θλίψη τα λεγόμενα του Π. Βρουλή»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις των περιφερειακών συμβούλων Θ. Βαλσαμίδη και Π. Βρουλή, που επέρριψαν ευθύνες απαξίωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην περιφερειακή αρχή Γιακαλή, εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Π.Ε. Χίου.

Στο κείμενο της απάντησης η Περιφέρεια τονίζει ότι, στους συνολικά 32 μήνες λειτουργίας του οργάνου (1ος του 2011 - 8ος του 2013),  με εισηγήσεις των, Κ. Γανιάρη και Λ. Λύκου και Μ. Κράκαρη,  έχουν τεθεί  στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς συζήτηση εκατόν δέκα εννέα (119) θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά, πέραν των ζητημάτων γενικότερου ενδιαφέροντος.

Από το στόχαστρο της Περιφέρειας δεν ξέφυγαν και οι δηλώσεις του Π. Βρουλή στον «π» που σημειώνει:

«Όσον αφορά τον κ. Βρουλή, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χίου, μας προκαλεί θλίψη η δημόσια δήλωσή του στην εφημερίδα «Πολίτης» της 24/9/2013: «μας καλούν σε συνεδρίαση με 15 θέματα που δεν αφορούν τη Χίο. Έχει μια ημερήσια διάταξη για ένα δρόμο στο Σίγρι, για άλλο ένα δρόμο στην Ικαρία, που στο κάτω-κάτω εγώ δεν ξέρω γιατί πρόκειται. Να σηκωθώ να φύγω από την Χίο και να πάω Μυτιλήνη, να πάω να ψηφίσω για ένα θέμα  δευτερευούσης σημασίας; Με ρώτησαν αν μπορώ να πάρω άδεια από το ΙΚΑ ή αν έχω την δυνατότητα μεταφοράς».

Ευτυχώς που οι λοιποί συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων δεν έχουν την ίδια περιφερειακή συνείδηση με τον κ.Βρουλή και δεν σκέπτονται με την λογική του «πού να σηκωθώ τώρα να φύγω από το νησί μου για να πάω και να ψηφίσω» παραδείγματος χάρη:

  • Την κατασκευή του εξωτερικού κρηπιδώματος λιμένα Οινουσσών.
  • Την αποκατάσταση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ψαρών.
  • Την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ.
  • Την προσθήκη – βελτίωση γυμνασίου λυκείου Καλλιμασιάς.
  • Την προσθήκη – βελτίωση δημοτικού σχολείου Καλλιμασιάς.»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ