16.9.2014 10:39

«Να χαίρονται το παιδί τους»

ΔΡΙΜΥΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ

Την συνδρομή πολιτών αλλά και της Αστυνομίας ζητά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου προκειμένου να εντοπιστούν οι λόγοι και οι υπεύθυνοι του νέου περιστατικού κακοποίησης ζώου που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα.

Το περιστατικό εξιστορεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος με το παρακάτω κείμενο:

«Τη Δευτέρα, γύρω στις δύο το μεσημέρι, τηλεφώνησαν και εξιστόρησαν το ειδεχθές περιστατικό στο Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου οι ένοικοι της πολυκατοικίας της οδού Κοντογιάννη 4, στην Ατσική.

Βγήκαν από τα διαμερίσματα τους από τις στριγκλιές ενός γατιού το οποίο χτυπούσε ένα παιδί, οκτώ χρονών περίπου, με κίτρινη μπλούζα και γκρι παντελόνι, όπως είπαν. Έφυγε τρέχοντας μόλις άνοιξαν οι πρώτες πόρτες. Η είσοδος της πολυκατοικίας θύμιζε τόπο εγκλήματος από τα αίματα. Ένα ακόμα γατί σε κατάσταση σοκ είχε κουρνιάσει σε μια γωνιά του κλιμακοστασίου. Τα γατιά για να μην επιτεθούν στον ανήλικο δολοφόνο ήταν ήμερα, είτε γιατί τα γνώριζε από το σπίτι του, είτε γιατί του τα χάρισαν κάποιοι για να τα ξεφορτωθούν. Το κουτί που τα μετέφερε και το οποίο παράτησε στην είσοδο της πολυκατοικίας είχε οπή εξαερισμού γεγονός που σημαίνει πως όποιος του τα έδωσε προετοίμασε το κουτί για μεταφορά.  

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Χίου ή με το Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου. Όποιος αναγνωρίζει τα γατιά, ή όποιος είδε τον ανήλικο ας μην διστάσει να καταγγείλει το περιστατικό διότι και το παιδί και οι γονείς του χρειάζονται βοήθεια. Το έγκλημα που διέπραξε σήμερα ο γιός τους είχε θύματα δύο γατιά. Αύριο τα θύματα του μπορεί να είναι κάποια παιδιά».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ