15.7.2014 17:25

Παραιτήθηκε επισήμως από το MEGΑ η Όλγα Τρέμη

Από το 2005 παρουσίαζε το Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Παρελθόν από το «μεγάλο κανάλι» φαίνεται πως αποτελεί πλέον η Όλγα Τρέμη, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας. Η παρουσιάστρια, από το 2005, του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, υπέβαλε την παραίτησή της η οποία αναμένεται να γίνει επισήμως δεκτή από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του Mega επιθυμούν την παραμονή της Όλγας Τρέμη στο κανάλι και γι' αυτόν το λόγο θα της προτείνουν την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής προκειμένου να την κρατήσουν στο δυναμικό του καναλιού.

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει τίποτγε γνωστό, ως διάδοχος στη θέση της κυρίας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται να είναι σε πρώτη φάση η Μαρία Σαράφογλου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ