27.11.2014 17:21

Πιάστηκαν στη φάκα

Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Δ.Α.Π ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

Στη φάκα πιάστηκαν  25 επιχειρηματίες της προκυμαίας και οι πολλοί άλλοι της ευρύτερης περιοχής, που είχαν συνδέσει τα δίκτυα των αποχετεύσεων τους με τα όμβρια του δήμου,  για να μην καταβάλλουν τα έξοδα της σύνδεσης και να μην πληρώνουν τους μηνιαίους λογαριασμούς αποχέτευσης, αδιαφορώντας για τη ρύπανση του λιμανιού, για τους κίνδυνους της υγείας μας και το βασανιστήριο της δυσωδίας στο οποίο μας υπόβαλλαν.

18.000 ευρώ

Η κάμερα και το συνεργείο της Ε.Υ.Δ.Α.Π έκαναν τη δουλειά τους και πληρώθηκαν αδρά για να εντοπίσουν τις παράνομες συνδέσεις. 18.000 ευρώ τους «έσκασε» η δημοτική επιχείρηση, δηλαδή πληρώσαμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, επειδή οι ασυνείδητοι δεν διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία μας για να κερδίσουν χρήματα.

Οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων  στην  προκυμαία και την υπόλοιπη περιοχή έχουν προχωρήσει αρκετά και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 15 μέρες περίπου, σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ Απόστολου Τζιώτη. Τα έξοδα καταβάλλονται από τους ίδιους ή από την εταιρεία και  πιστώνονται στους λογαριασμούς τους.

Μόνο στην οδό Δημογεροντίας καθυστερούν, επειδή πρέπει να προστατευθεί το ειδικό μάρμαρο του πεζόδρομου. Η πίστωση του έργου θα κατατεθεί στον προϋπολογισμό και θα ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2015.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ