19.12.2014 18:25

Στάζει από παντού το πρώην Δημαρχείο Ομηρούπολης [ΦΩΤΟ]

Σκηνές που κάθε άλλο παρά τη μέχρι σήμερα εικόνα του θυμίζουν, όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Politischios.gr στο δημοτικό κτίριο που μέχρι πρότινος αποτελούσε την έδρα του πρώην Δήμου Ομηρούπολης.

Τα τελευταία καιρικά φαινόμενα, κυρίως οι έντονες καταιγίδες φαίνεται ότι αποτέλεσαν πλήγμα για το κτίριο που καιρό τώρα μοιάζει παραμελημένο χωρίς καμία ουσιαστική τεχνική επέμβαση.

Ήδη το ταβάνι του κεντρικού διαδρόμου που οδηγούσε στο γραφείου του πρώην χωρικού αντιδημάρχου αλλά και στα γραφεία της «Προμηθευτικής» έχει αρχίσει να σκίζει δημιουργώντας μία λίμνη νερού σε κάθε βροχή.

Μάταια οι λιγοστοί υπάλληλοι του κτιρίου σκαρφίζονται εμβαλοματικές λύσεις όπως η τοποθέτηση χαλιών ή πανιών καθώς η συγκεκριμένη κατάσταση τείνει πλέον να παγιωθεί.

Όμως αυτό δεν είναι και το μοναδικό μέρος μέσα στο κτίριο που «μπάζει». Η ίδια εικόνα καταγράφεται και στον χώρο της σκάλας που οδηγεί στον δεύτερο όροφο όπου οι συνθήκες είναι παρόμοιες.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ