1.9.2014 19:04

Τελευταίες εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Χίου.

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων, 2014-15, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική, για υγεία ψυχής & σώματος».
Ο παραπάνω κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 10 εβδομαδιαίες 3ωρες εισηγήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Ελληνικού Κάστρου». Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 22/09/14.

Στο πλαίσιο αυτού του κύκλου οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εναλλακτικές μεθόδους πρόληψης & θεραπείας όπως: ομοιοπαθητική, βελονισμός,  μουσικοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, βιοανάδραση, υπνοθεραπεία,  κ.α. Θα ανακαλύψουν πως μέσα από την ολιστική προσέγγιση μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή τους σε μια ζωή με υγεία, σωματική & ψυχική, σε μια ζωή με ποιότητα και πληρότητα. Να κερδίσουν δηλαδή το ευ ζην.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Νικόλαος Ζαφρανάς, Επίκουρος Καθηγητής Τ.Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ  & Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Λέκτορας Τ.Μουσικών Σπουδών-Μουσικοψυχοθεραπεύτρια PhD, MA-CMT.Θέμα: «Ολιστική Προσέγγιση της Μουσικής: Μουσική Εκπαίδευση και Μουσικοθεραπεία»
Παρασκευή Σίμου, Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής και Αυτοεκτίμησης, Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θέμα:«Αυτοεκτίμηση και ψυχοσωματική υγεία»
Βασίλειος Ε. Τριτάκης, Ιατρός Βελονιστής. Θέμα: «Η Αρχαία Ελληνική Ιατρική: «Οι βασικοί Κανόνες Υγείας των αρχαίων Ελλήνων ιατρών»
Κάνκελ Μυρσίνη, Trainer & Master Practitioner of NLP. Θέμα: «Το NLP στην υπηρεσία της προσωπικής ανάπτυξης»
Δέσποινα Παπαϊωάννου, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια. Θέμα: «Εισαγωγή στην εικαστική ψυχοθεραπεία, θεωρία και βιωματικό εργαστήριο».
ΝίκοςΧαβρεδάκης, Ιατρός Ειδικός Γενικής Ιατρικής- Βελονιστής. Θέμα: «Η συμβολή του Βελονισμού και βιοσυντονισμού στην πρόληψη και θεραπεία νοσημάτων.

Νικόλαος Κωστόπουλος, Ολιστικός Ιατρός-Αγιουρβέδα. Θέμα: «Ο ρόλος της Αγιουρβέδα στην Ολιστική Ιατρική»
Μαρία Καλαγκιά, ψυχολόγος Α.Π.Θ. - ΜΒΑ Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Θέμα: "Ψυχική υγεία και διαπροσωπικές σχέσεις".
Στέλιος Πανταζής, Ιατρός Ολιστικής Ιατρικής.Θέμα: «7 μυστικά για ολιστική υγεία».
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας ως συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ,( για ανέργους για πολύτεκνους για άτομα με ειδικές ανάγκες & ομάδα πλέον των 5 ατόμων συνδρομή 50 ευρω το άτομο). Οι σπουδαστές με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και με σειρά προτεραιότητας (θέσεις συγκεκριμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr 

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.edu.gr &  6936492842.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ