19.5.2016 18:23

"Το 2017 να είναι χρονιά αναγέννησης του ποδοσφαίρου"

Με αφορμή το πέρας των πρωταθλημάτων το μέλος της διοίκηση της Ε.Π.Σ. Χίου Στρατής Φρεγαδιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του Κανάρη Νενήτων, τους εκπροσώπους μας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και ειδικότερα στον Πρόεδρο Τάκη Ταναίνη και σε όλο το άξιο διοικητικό συμβούλιο της ομάδος, τους αθλητές της καθώς και σε όλους τους φιλάθλους, χωριανούς και μη, για την βοήθεια στον σύλλογο. Διότι αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Διότι όχι μόνο δήλωσε παρών αλλά με την αξιοπρεπή πορεία του, δεν παράτησε τον στόχο του, τον Δεκέμβριο ενισχύθηκε και πάλεψε μέχρι εκεί που μπορούσε. Παρόλο που η  σωτηρία δεν ήρθε, δεν παράτησε το πρωτάθλημα όπως άλλες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Κανάρης Νενήτων, μπαίνοντας στην Γ΄Εθνική, μας έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη ξανά μετά από χρόνια. Πρόεδρε συγχαρητήρια και πάλι μπράβο σε όλους σας.

Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία στον πρωταθλητή Χίου, Ποσειδών Καρδαμύλων που μπαίνει στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία μαζί με τους πρωταθλητές από την Λέσβο, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τον Κυπελλούχο Χίου Ηρακλή Θυμιανών, τον πρωταθλητή Β κατηγορίας Λέων Αφροδισίων και την Θύελλα Χαλκειούς για την άνοδο της στην Α κατηγορία. Επίσης τους Πρωταθλητές των υποδομών Παίδων κλασσικό, τους Πρωταθλητές και κυπελλούχους νέους ΠΑΧ και Τζούνιορ που διεξάγεται αυτό τον καιρό. Καθώς επίσης όλες τις ομάδες της δύναμης μας, Δάφνη Δαφνώνα, Ατρόμητο Αγ Γεωργίου, Πύργο Πυργιού, ΑΟ Καλαμωτής, Όμηρο Καλλιμασιάς, Λαίλαπα Λειβαδείων, ΑΠΟ Χίου, Μικρασιατική Χίου, Καρυές, Αναγέννηση Θολοποταμίου, Ένωση Συκ Λαγκάδας, Πανοινούσσιο, Κυβέλη, Ερασιτέχνης, Άτλα Νεοχωρίου, Κοφινά, Πανεπιστήμιο, Φάρκαινα και Ολυμπιάδα Αjax.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους παράγοντες που «τραβάνε» μεγάλο κουπί στα σωματεία γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπάρχουν σωματεία, και κατ´ επέκταση η ΕΠΣ Χίου.

Μια χρονιά φτάνει - έφτασε στο τέλος της, ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για το ποδόσφαιρο στο νησί μας. Αρκεί κάποια στιγμή να βγάλουμε το εγώ και να βλέπουμε το εμείς. Όλοι μας, πρέπει να στηρίζουμε όλους.

Πιστεύω το 2017 θα είναι μια χρονιά αναγέννησης του ποδοσφαίρου μας, με νέα πρόσωπα φτιαγμένα για το μέλλον. Η Χίος θα γυρίσει σελίδα.

Θερμές ευχές σε όλους. Καλό καλοκαίρι». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ