11.11.2016 16:20

10+1 ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου

Τα είχε όλα. Η φετινή παρέλαση για τα 104α ελευθέρια της Χίου, προσέφερε πλούσιο θέαμα αλλά κυρίως ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα από αυτά που έπρεπε να εστιάσει κανείς το βλέμμα του για να τα εντοπίσει μέσα στο πλήθος.

Ο «π» τα κατέγραψε και σας τα παρουσιάζει.

1)      Ανδρέας Μιχαηλίδης και Γιάννης Θεοτοκάς, σε τετ α τετ συνάντηση πριν την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο ηρώων. Μπορεί ο πρώτος να κατηγορήθηκε ότι αποφεύγει να εμφανιστεί σε παρέλαση εντός της πόλης, όμως διέψευσε όσους τον ήθελαν να… κρύβεται.

 

2)      Πυρετώδεις προετοιμασίες πριν την παρέλαση.

 

3)      Η 3η ηλικία όχι μόνο ήταν εκεί αλλά σαν άλλα μικρά παιδιά προμηθεύτηκαν και τα σχετικά σημαιάκια που μοίρασε η Π.Ε. Χίου.

 

4)      Η πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου κα. Μαρία Τομπάζη, αποτέλεσε την ιδιαίτερα ξεχωριστή παρουσία στην εξέδρα των επισήμων.

 

5)      Νότης Μηταράκης και Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ. Κ. Τσιάρας, tweetάρουν λίγο πριν την παρέλαση.

 

6)      Η πρωτοβουλία της προϊσταμένης των δημοσίων σχέσεων της Περιφέρειας Βάσως Κριττάκη να τραγουδήσει αντί να απαγγείλει στίχους από τον Γ. Σουρή μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα για τα αυτιά των παραβρισκόμενων.

 

7)      Παρέλαση για όλους…

 

8)      Μια φορά πρόσκοπος για πάντα πρόσκοπος, παρά τις δυσκολίες.

 

9)      Μετανάστες στο μπαλκόνι του Δημαρχείου αποθανατίζουν την παρέλαση και χειροκροτούν.

 

10)   «Ο Πόντος ζει. 350.000 ψυχές είναι γενοκτονία», έγραφε το πανό του συλλόγου Ποντίων Χίου.

 

11)   Και το καλύτερο για το τέλος. Ήταν ο μοναδικός ρόλος στον οποίο δεν την είχαμε δει. Και όμως η Λίτσα Λύκου ως Ποντιοπούλα. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ