1.3.2017 13:09

Μ. Βουρνούς: «Έδωσα εντολή να βγουν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον δρόμο» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Το στοίχημα της καθημερινότητας, επιχειρεί να κερδίσει μέσα στα επόμενα 2,5 χρόνια η δημοτική αρχή Βουρνού. Αντιλαμβανόμενος ότι τα τελευταία δύο χρόνια το μεταναστευτικό έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Δήμου, ο Μανώλης Βουρνούς κάνει στροφή βάζοντας την ικανοποίηση των αιτημάτων των δημοτών σε πρώτο πλάνο.

Όπως εξήγησε στην κάμερα του politischios.gr, η εντολή που δόθηκε στους νέους αντιδημάρχους είναι να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο ώστε να καταγράψουν και να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους.

«Η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην καθημερινότητα. Έδωσε εντολή οι αντιδήμαρχοι να βγουν προς τα έξω, να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να αντιληφθούν τα ζητήματα και να τα φέρουν μέσα από τα όργανα διοίκησης του Δήμου ώστε να υλοποιούνται», δήλωσε ο ίδιος, μη ξεχνώντας να ευχαριστήσει δημόσια τα απερχόμενα δημοτικά στελέχη για τα όσα προσέφεραν κατά την πρώτη περίοδο της δημοτικής αρχής.  

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ