5.7.2024 13:05

Μία ξεχωριστή παιδική γιορτή από τη ΔΗΚΕΧ στον Καστρομηνά (Video)

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου (ΔΗΚΕΧ) διοργανώνει μια ξεχωριστή καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά, γεμάτη δραστηριότητες και εκπλήξεις υποσχόμενη να προσφέρει αξέχαστες στιγμές στους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024, στον χώρο του θεάτρου "Μίκης Θεοδωράκης" στον Καστρομηνά, ο οποίος έχει επιλεγεί για την καταλληλότητά του να φιλοξενήσει παιδικές δραστηριότητες. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:00.

Η γιορτή περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Από τις 18:30 μέχρι τις 20:00, θα υπάρχουν παιχνίδια, χειροτεχνίες και κατασκευές. Κάθε φορέας που συμμετέχει στην εκδήλωση θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και να διασκεδάσουν.

Στις 20:00, θα λάβει χώρα αφήγηση παραμυθιού από το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων, ακολουθούμενη από μια χορευτική παράσταση στις 20:30 από το ΚΔΑΠ του Δήμου.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μια παράσταση καραγκιόζη στις 21:00 από το θίασο σκιών "Τα Φώτα του Μπερντέ".

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συμμετοχή πολλών φορέων, όπως οι δέκα παιδικοί σταθμοί του Δήμου, τα ΚΔΑΠ, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ Περιβόλι, και άλλοι. Επίσης, θα συμμετέχουν το σώμα Ελλήνων προσκόπων, η τοπική ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού, και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς και χορηγοί.

Ο στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει μια βιωματική εμπειρία τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους. Οι οργανωτές ελπίζουν ότι μέσω των παιχνιδιών και των δραστηριοτήτων, θα ενισχυθεί η σχέση μεταξύ παιδιών και γονέων, προσφέροντας παράλληλα ψυχαγωγία και χαρά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και προσκαλούνται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ