27.11.2013 10:26

Στο σκοτάδι το Αργέντικο

ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΣΘΕΙ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΦΕΤΟΣ

Λιγότερο φωτεινός θα είναι φέτος ο γιορτινός φωτισμός της Χίου. Θα μας λείψει  η λάμψη και η καλαισθησία του Αργέντικου, που δεν θα φωτίσει τα μάτια και την ψυχή μας.

Για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, τα 30.000 λαμπιόνια του θα μείνουν σκοτεινά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όπως δηλώνει ο διευθυντής του  συγκροτήματος Γιώργος Φωκάς. Επισημαίνει όμως ότι προς το παρόν η απόφαση ισχύει μόνο για  το 2013 και είναι πολύ πιθανόν να τα χαρούμε του χρόνου.

Θα χάσουμε κάτι από τη μαγεία των ημερών, από τις ωραίες οικογενειακές στιγμές θαυμασμού, θαλπωρής και αγαλλίασης που έχουμε νοιώσει όλοι όσοι εθιμοτυπικά σχεδόν πιά το επισκεπτόμαστε αυτές τις μέρες και να βγάλουμε τις καθιερωμένες και σχεδόν κλασσικές πλέον φωτογραφίες.

Όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε  την απόφαση χωρίς αδιάκριτες ερωτήσεις και να περιμένουμε τις εξελίξεις που θα επιτρέψουν να λάμψει και πάλι το αρχοντικό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ