11.6.2024 11:38

Συνεχίζονται οι υιοθεσίες αδέσποτων ζώων από τον Δήμο Χίου - Το "ευχαριστώ" στους πολίτες

Ο Δήμος Χίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τις νέες υιοθεσίες αδέσποτων ζώων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Τμήματος Αδέσποτων Ζώων. Η προσπάθεια του Δήμου να προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία στα αδέσποτα ζώα της περιοχής αποδίδει καρπούς, με πολλές οικογένειες να ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους για να καλωσορίσουν έναν νέο τετράποδο φίλο.

Κάθε μέρα, το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων αντιμετωπίζει εκατοντάδες περιστατικά, προσπαθώντας να βρει λύσεις και να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα ζώα που έχουν ανάγκη. Παρά τις προκλήσεις, ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα περισσότερα περιστατικά να έχουν ευτυχή κατάληξη, με τα ζώα να βρίσκουν ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των πολιτών της Χίου. Οι κάτοικοι του νησιού αποδεικνύουν καθημερινά την αγάπη και τη φροντίδα τους για τα αδέσποτα ζώα, προσφέροντάς τους μια νέα αρχή και ένα σπίτι γεμάτο αγάπη.

Ο Δήμος Χίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Οι υιοθεσίες αυτές αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα της αλληλεγγύης και της φιλοζωίας που χαρακτηρίζει την τοπική κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υιοθεσίες και το πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ