1.12.2016 12:29

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χίου: «Απάνθρωπη η αδιαφορία των τοπικών αρχών»

Τα βέλη της κατά των φορέων της Χίου, κατηγορώντας τους για απάνθρωπη αδιαφορία στο ζήτημα της στέγασης των προσφύγων εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χίου. Μέσα από αυτή καταγγέλει τη στάση των Μ. Βουρνού, Στ. Κάρμαντζη και Π. Λαμπρινούδη «που με πρόσχημα την ανικανότητα της κυβέρνησης, αρνούνται να διαθέσουν θερμαινόμενους χώρους για τη στέγαση των προσφύγων. Οι αυτοδιοικητικοί έχουν παραδοθεί οριστικά στο στρατόπεδο αδίστακτου λαϊκισμού και της ακροδεξιάς».

Από το στόχαστρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ξεφεύει ούτε ο Μητροπολίτης Μάρκος «που μετά από επανειλημμένες εμπρηστικές δηλώσεις περί λαθρομεταναστών, τώρα υποκρίνεται ότι επιζητεί τη στέγασή τους σε ενοριακές αίθουσες, πλην όμως οι ενορίες δήθεν αρνούνται διότι υπάρχουν μέσα «πράγματα». Καθώς φαίνεται η τοιχογραφία της Μονής Μουνδών όπου Βασιλείς και Ιεράρχες κατακρημνίζονται στην κόλαση καταδικασμένοι για τα αμαρτήματά τους δεν του λέει το παραμικρό».  

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ