22.12.2016 12:50

Αντρέα, μην παίρνεις και όρκο…

Το κοινωνικό πρόσημο της πολιτικής της κυβέρνησης βλέπει στην καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης στους χαμηλοσυνταξιούχους καθώς και στη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ο Ανδρ. Μιχαηλίδης. «Εκτός από την ανακούφιση που συνεπάγονται για κάποιες από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη μεγαλύτερης προστασίας, τα δύο αυτά μέτρα στέλνουν και ένα μήνυμα προς τους δανειστές και ιδιαίτερα τον σκληρό πυρήνα τους περί τον κ. Σόιμπλε ότι η ελληνική κυβέρνηση σέβεται μεν τις υποχρεώσεις της αλλά δεν προτίθεται να απεμπολήσει το αναφαίρετο δικαίωμά της να ασκεί εθνική κοινωνική πολιτική και δη υπέρ των αδυνάμων», αναφέρει σε ανακοίνωση του.

«Την προσπάθεια αυτή της κυβέρνησης τη στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καθώς και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ούτε η ελληνική κυβέρνηση αλλά ούτε και οι βουλευτές της πλειοψηφίας πρόκειται να δεχθούν άλλα μέτρα τα οποία υπονομεύουν τα εργασιακά δικαιώματα ή περιστέλλουν περαιτέρω μισθούς και συντάξεις. Μέχρι εδώ! Για την αποτροπή τέτοιων σεναρίων δεσμευόμαστε να εργαστούμε όλοι και ο καθένας από τη θέση του», καταλήγει η δέσμευση του.

Ας μην παίρνει και όρκο. Από τσαλαπατημένες δεσμεύσεις η κοινωνία χόρτασε. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ