15.12.2016 16:33

Και ο πρωθυπουργός τον ανέχεται…

Την πολιτική ανδρεία να ανακαλέσει τη φαιδρή δήλωση πως δεν πειράζει να χάσουμε μερικά νησιά φαίνεται ότι στερείται ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις. Υπερασπιζόμενος όσα δήλωσε χθες και προκάλεσαν θυμηδία και οργή σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», υποστήριξε και πάλι τα όσα είπε και συμπλήρωσε ότι σημασία πέρα από το τι λέει κανείς είναι και ποιος το λέει. Διευκρίνισε ότι η δικά του παρουσία στα κοινά επί 70 συναπτά έτη και η φιλοπατρία του είναι γνωστή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Παραθέτοντας αποσπάσματα από ρήσεις αρχαίων Ελλήνων επέμενε ότι το βασικότερο όλων είναι η διατήρηση της γλώσσας, αλλά παραδέχτηκε ότι οι δηλώσεις του θα μπορούσαν και να ερμηνευτούν ως καθ’ υπερβολή, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει τίποτα από αυτές.

Το πρόβλημα πια ξεφεύγει των ευθυνών του υφυπουργού, μεταβιβάζεται στον πρωθυπουργό και τον συγκυβερνήτη Παν. Καμμένο για το γεγονός ότι συνεχίζουν να ανέχονται στην κυβερνητική σύνθεση αναλόγου επιπέδου μέλη. 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ