13.12.2016 17:59

Αν. Μιχαηλίδης: "Η Κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα τα νησιά και τους νησιώτες"

Για ξεκάθαρη πρόθεση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού να στηρίξει τους νησιώτες και τις τοπικές κοινωνίες τους, έκανε λόγο σε δήλωσή του στο «π» ο κυβερνητικός Βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης, με αφορμή τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Νίσυρο.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού υπογραμμίζουν σαφέστατα το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τη νησιωτική χώρα, κάτι το οποίο καταγράφεται με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα ανακουφίσουν αναμφισβήτητα τη ζωή των κατοίκων στα νησιά.

Το γεγονός ότι ανοίγουν μία σειρά από ζητήματα όπως το μεταφορικό ισοδύναμο, για το οποίο πολλές φορές έγινε συζήτηση στο παρελθόν, αλλά τώρα αναλαμβάνονται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, είναι μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη.

Ελπίζουμε ότι οι αναγγελίες αυτές θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Το νησί μας θα πρέπει άμεσα να διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις διεκδίκησης, για τις οποίες δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε για την υλοποίησή τους». 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ