9.4.2024 15:38

Αστυνομικοί έλεγχοι και διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταστηματαρχών εστίασης (video)

Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Χίου, βρέθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, με τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS αλλά και τους ελέγχους από Λιμεναρχείο και Αστυνομία να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης κλήθηκαν και ενημέρωσαν τα μέλη εκπρόσωποι φορέων από Αστυνομία, Λιμεναρχείο, τμήμα Καθαριότητας Δήμου Χίου, Σύλλογο Λογιστών Χίου, Αυτοδιαχείριση-Πνευματικά Δικαιώματα, Eurobank, Επιμελητήριο Χίου, καθώς από τον Φορέα Τουρισμού Χίου.

«Η προσέλευση ήταν μεγάλη, το κλίμα ήταν πολύ θετικό, και για μία ακόμα φορά έδειξε ο κλάδος μας ότι μέσα από τις δυσκολίες για τα θέματα που μας απασχολούν, μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του και να βρει λύσεις για την βιωσιμότητα μας», ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Κωνσταντίνος Βεζέρης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ