Εκτός των προημιτελικών έμεινε ο κάτοχος του τροπαίου Όμηρος έπειτα από την ήττα που γνώρισε από την Δάφνη στο Ενωσιακό γήπεδο.
Η Δάφνη, που είχε την υπεροχή κυρίως στο 1ο ημίχρονο, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Τσαφαρά στο 14΄, με πλασέ από κοντά , ενώ ο Πελαντής είχε δοκάρι στο 29΄. Στο β’ μέρος ο Όμηρος ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις τους φιλοξενούμενους.
Η οχτάδα του Κυπέλλου συμπληρώθηκε με την Δάφνη. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι Ηρακλής, Πύργος, Ατρόμητος, Ελάτα, Μικρασιατική, Κανάρης και Ποσειδώνας
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.