4.2.2013 18:50

Έσπασε το ρόδι ο Νηρέας

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την παρθενική του νίκη στην Α2 Εθνική Κατηγορία και μάλιστα με 3-0 σετ πέτυχε ο Νηρέας Χίου απέναντι στο Ακρίτα Καλαμάτας.
Το παιχνίδι απέναντι στο Ακρίτα είχε σημασία τελικού αφού σε περίπτωση ήττας εκτός απίθανου απροόπτου η χιώτικη ομάδα θα αποχαιρετούσε τα μεγάλα σαλόνια. Όμως η ομάδα των Κυλαδίτη - Λύκου έδειξε ψυχικά αποθέματα και πήρε το ματς με περίσσιο θάρρος και πάθος. Χαρακτηριστικό είναι το 2ο σετ όπου η ομάδα μας έχανε με 22-11 και όμως κατάφερε να πάρει το σετ με 25-23.
Τα σετ: 3-0 (28-26, 27-25, 25-19)
ΝΗΡΕΑΣ (Κυλαδίτης-Λύκος): Σουλτάνη, Κυλαδίτη, Κωστάλα, Καραβόλου, Παγώνη, Σιδεράτου, Ξάνθου, Καραλή, Κασσού, Μάτα, Μαστοράκη, Μοσχούρη.
ΑΚΡΙΤΑΣ (Σκαρτσίλης): Πανταζοπούλου, Χάσκου, Μποχρίνη, Καρακύκλα, Βυθούλκα, Ορφανέα, Κωνσταντοπούλου, Παναγοπούλου, Γεωργούλια, Νιάρχου, Αλεξοπούλου

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ