Το χάρο με τα μάτια του είδε ο Ηρακλής, που νίκησε 3-2 την Καλαμωτή, ανατρέποντας το 0-2 που είχε διαμορφωθεί έως το 55`
Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν με δύο σουτ οι Γκοτζάϊ (44`) και Κανάριος (55`). Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τομάζος (61`) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, Ατσάλης (77`) με κεφαλιά και Ν. Ζαμπετάκης (97`) με κεφαλιά. Αποβλήθηκαν οι Γκοτζάϊ της Καλαμωτής με δεύτερη κίτρινη για αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ο Κ. Ζαμπετάκης του Ηρακλή με κόκκινη κάρτα επειδή κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης. Η Καλαμωτή διαμαρτύρεται για αρκετές αποφάσεις του διαιτητή Σπυριάδη.
Εξάρες
ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 0-6
Χωρίς αντίπαλο έπαιζε ο Ποσειδώνας, που νίκησε το Βαρβασιακό 0-6 στο στάδιο Χίου, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Δύο γκολ πέτυχε ο Φεγγουδάκης με κοντινά σουτ (13` και 66`) και από ένα οι Νιάκας (34`), Βελλίδης (39`) με βολίδες από τα πλάγια, Ρές (43`) με κεφαλιά και Παπαλάνης (83`) με πέναλτι.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.