3.12.2013 18:00

Πάσα-τέμπο Τρίτη 3/12/13

- Με μεγαθήρια παλεύει ο ΒΑΟΛ στην Γ’ Εθνική του μπάσκετ. Τα οικονομικά μεγέθη με τις υπόλοιπες ομάδες είναι τεράστια. Η αμέσως επόμενη ομάδα σε προϋπολογισμό είναι ο Παπάδος Γέρας που έχει πενταπλάσιο ποσό από τον ΒΑΟΛ. Τώρα αν συγκριθούμε με την ομάδα της Κύμης που έχει βλέψεις για Α1 η διαφορά είναι τεράστια . Αν σε αυτά υπολογίσουμε και τις αποστολές εκτός έδρας όπως η πιο πρόσφατη στην Εύβοια που άγγιξε τα 3.000ευρώ αξίζουν όντως συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ομάδος για τον αγώνα που κάνει.

-  Έχουν περάσει 20 μέρες από την άφιξη του νικητή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Μαραθωνίου ΧριστόφορουΜερούση. Ο απλός κόσμος των υποδέχεται ζεστά και οπού σταθεί του σφίγγουν το χέρι δίνοντας του συγχαρητήρια.

- Μέχρι στιγμής μόνο ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος τον έχει τιμήσει για την μεγάλη του επιτυχία. Λέτε κάποιοι να περιμένουν τις κοπές τις πίτας και τα Χριστούγεννα;

- Η προβολή του νησιού μας τεράστια καθότι πολλά ευρωπαϊκά και όχι μόνο κανάλια μετάδωσαν τον αγώνα και τον τερματισμό του, αλλά και τους πανηγυρισμούς του με τη φανέλα της Χίου . Όμως  ο Μερούσης ήρθε ακτοπλοϊκώς. Δεν θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος πολιτικός άρχοντας να του έκανε ‘δώρο’ ένα αεροπορικό εισιτήριο; Γιατί να πάρει μορφή γιορτής η άφιξή του στο νησί μας και να τιμηθεί όπως του αρμόζει;

-  Αλήθεια στην πρόσφατη έκθεση Filoxenia στην Θεσσαλονίκη πόσοι πήγαν και με τι κόστος από το νησί μας για να το προβάλλουν; Μήπως ο Χριστόφορος δεν είναι ζωντανή προβολή της Χίου; Ακόμα και στον ημιμαραθώνιο του Σεπτεμβρίου τόσο κόσμο τράβηξε στο νησί μας.

-  Όπου κι αν παίζει ο Νηρέας Λαμίας έχει τη στήριξη φιλάθλων του, «επωνύμων» κι «ανωνύμων». Για παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, δίνει το «παρών» και στους αγώνες της Λαμίας, αλλά και στις αναμετρήσεις της Αθήνας. Οι δικοί μας βουλευτές πού βρίσκονται; Οκτώ αγώνες έχουν δώσει οι ομάδες μας στις Εθνικές κατηγορίες στο νησί και άλλους οκτώ στην Αθήνα δεν μπορούσαν να παραβρεθούνε σε έναν τουλάχιστον.

-  Λιγότερος του αναμενομένου ο κόσμος στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Η γνωστή καραμέλα ότι δεν βόλευε η ώρα δεν υπήρχε.  Σάββατο απόγευμα και με ένα δυνατό αντίπαλο σίγουρα υπήρχε κίνητρο. Δυστυχώς ο πολύς κόσμος έλαμψε δια της απουσίας του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ