24.11.2013 17:42

Πήρε την Τριαινά του και σκόρπισε τους Πρωταθλητές

Πήρε την τρίαινα του ο Ποσειδώνα και νίκησε στο ντέρμπυ της αγωνιστικής στα Καρδάμυλα  με 2-0 τον Κανάρη με τέρματα των Νιάκα, Ρε. Ο Αναγεννημένος  Όμηρος Καλλιμασιάς επικράτησε του Ατρομήτου εκτός έδρας με 2 – 1. Ακόμη η Δάφνη κέρδισε επίσης εκτός έδρας με 2-0 την Αναγέννηση Θολοποταμίου. Στην κορυφή παραμένει και ο Ηρακλής που συνέτριψε με 4-0 τον Βαρβασιακό.

Στην χτεσινή αυλαία στην 9η αγωνιστική  είχαμε νίκες των γηπεδούχων:

Λαίλαπας  – Πύργος 3 - 1

 Μικρασιατική –Κυβέλη 2 - 0

 Ελάτα – Καλαμωτή  3 - 2

Στην β’ τοπική χτες οι Καρυές επικράτησαν του Κοφινά με 4 –1 ενώ σήμερα Πανεπιστημιο-Θύελλα 0-3, ΑΕ Χίου/Βροντάδου-Ένωση 0-3, Λέων-Άτλας Νεοχωρίου 1-0. Αναβλήθηκε η συνάντηση Πανοινούσσιος-Φάρκαινα.

.

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ