17.12.2013 19:01

Τριήμερο στην Χίο

 

            Ορίστηκαν οι διαιτητές στην  Α2 Εθνική Κατηγορία  Βόλεϊ Γυναικών στον 2ο Όμιλο που αγωνίζεται ο Νηρέας Καρδαμύλων. Το αξιοπερίεργο  είναι ότι το διαιτητικό δίδυμο θα είναι το ίδιο και στους δύο αγώνες του Νηρέα. Οι Πρέντζας-Οικονόμου  μέσα σε δύο μέρες θα σφυρίξουν δύο φορές τον Νηρέα.

            Το Σάββατο στις 14,00 αντίπαλος του Νηρέα είναι ο ΖΑΟΝ που διανύει περίοδο φόρμας έχει 13 βαθμούς στα τελευταία 5 ματς και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος για την 10η αγωνιστική. Επίσης  την Δευτέρα στις 14.30 ο Νηρέας υποδέχεται τον Ασκληπιό Τρικάλων σε εξ’ αναβολής παιχνίδι από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

            Η ομάδα των Καρδαμύλων αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή της πρέπει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που θα δώσει μέσα σε 48 ώρες.

Ο ορισμός των διαιτητών έχει ως εξής :

Σάβ.21/12/2013  - 10η αγωνιστική

 

ΕΑ Λαρίσης- Ασκληπιός                    Θεμελής-Χουλιαρόπουλος

Ένωση Βύρωνα-Φιλαθλητικός Λαρ.   Μόσιαλος-Τσάκας

Ακρίτας- Απόλλων Πατρών                Βλάχος-Τουμπανάκης

Τραχώνες-ΓΣ Ηλιούπολη                    Χαρακίδας-Λιδωρικιώτη

Νηρέας-Ζηρίνειος ΑΟΝ                      Πρέντζας-Οικονόμου

Δευτέρα 23/12 Εξ’ αναβολής

 Νηρέας- Ασκληπιός Τρικάλων           Οικονόμου -Πρέντζας

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ