2.10.2013 21:07

Ξανά αντίπαλος ο Χατζηθεοδώρου μέσω Χανίων

Ο διεθνής άσσος  συμφώνησε με τον Νηρέα Λαμίας ομάδα της Α2 πριν από λίγες μέρες. Όμως μετά την αποχώρηση των Χανίων για οικονομικούς λόγους από την Α1  η ομάδα της Λαμίας θα αγωνίζεται στην Α1.
Ηδη Κολυμβητική Ομοσπονδία επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Νηρέα για το αν επιθυμούν να μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών κι εκείνοι με τη σειρά τους απάντησαν θετικά.
Απομένει, λοιπόν, η έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ και στη συνέχεια αναμένεται να επισημοποιηθεί ο προβιβασμός του Νηρέα Λαμίας.
Έτσι ένας παλιός μας γνώριμος ο Θ. Χατζηθεοδωρου θα είναι αντίπαλος του ΝΟΧ φέτος. Ακόμα στον Νηρέα έχει συμφωνήσει και ο Μπλανης με μεγάλη θητεία στην Α1.
Πλέον αυτό που απομένει είναι να γνωστοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα των Χανίων.  

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ