4.3.2024 12:16

Καιρός να μιλήσουμε για τη βιωσιμότητα στον Τουρισμό

Διάλεξη με θέμα «Βιώσιμη Φιλοξενία στην Πράξη» στο κανάλι youtube του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης του Τουρισμού

Είστε επιχειρηματίας ή εργαζόμενος στον κλάδο HoReCa (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Τροφοδοσία); 

Ψάχνετε ιδέες για να εφαρμόσετε τις αρχές και τις πρακτικές της αειφορίας στην καθημερινή σας εργασία; 

Θέλετε να υιοθετήσετε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας στην επιχείρησή σας που θα σέβεται τους διαθέσιμους πόρους και θα περιορίζει τις σπατάλες και τα απόβλητα; 

Παρακολουθήστε τη διάλεξη της κ. Μαριγιάννας Χαλκιαδάκη, Sustainability Manager στο Metaxa Hospitality Group με θέμα: «Βιώσιμη Φιλοξενία στην Πράξη» στο κανάλι youtube @TouremAegean την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στις 18:00.

Η διάλεξη διοργανώνεται από το iTED Lab του Πανεπιστημίου Αιγαίου που συμμετέχει στα ερευνητικά έργα “Sustainability skills for HoReCa/Aim2Sustain“ (ERASMUS+ KA220-VET) και PANTOUR: Pact for Next Tourism Generation Skills που στόχο έχουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων αειφορίας στον Τουρισμό. 

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο iTED Lab και όπου μπορείτε να διαβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο Νο2 και τον Οδηγό για τη Βιωσιμότητα ως Ικανότητα- Δεξιότητα στον Κλάδο HoReCa του έργου “Sustainability skills for HoReCa/Aim2Sustain“ και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου PANTOUR

Εφοδιαστείτε με τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια βιώσιμη στροφή και μετατρέψτε τις ιδέες σε δράση!

 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ