Ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς και εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί και τη δική της εκδοχή σε τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο η ποτοποιία Ψυχή. «Πρόκειται για προϊόν διπλής απόσταξης στους 40 βαθμούς, πολυποικιλιακό», εξηγεί την ταυτότητα του νέου προϊόντος ο Κώστας Ψυχής.
Στη Χίο η κατανάλωση ούζου συνεχίζει να διατηρεί τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων, ωστόσο η μόδα το τσίπουρου πανελλαδικά έχει δημιουργήσει και τους αντίστοιχους φίλους του και στο νησί μας. «Καλύπτουμε αυτή την ανάγκη, δεδομένου ότι μας ζητήθηκε. Γιατί εμείς ουζάδες είμαστε…», συμπληρώνει ο Κ. Ψυχής, ο οποίος διαψεύδει τη φημολογία επέκτασης της εταιρείας στην παραγωγή φρέσκιας μπύρας.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.