Αύριο Σάββατο 24 Απριλίου στις 11:30 το πρωί , οι Χιώτες ενωμένοι θα σχηματίσουμε μια ανθρωποαλυσίδα διαμαρτυρίας στο εξωτερικό πεζοδρόμιο που περιβάλλει το Λιμάνι μας για να φωνάξουμε:
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΘΟΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΙΑΛ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΣΥΓΧΡΟΝΑ GUANTANAMO ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ!
Στέλνουμε μήνυμα 6 στο 13033( για συμμετοχή σε διαδήλωση) !
Μέριμνα όλων μας πρέπει να είναι η τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων. Οι αποστάσεις του ενός από τον άλλο να είναι τουλάχιστον 2μ .
Ολοι επιβάλλεται να φοράμε μάσκες (καλό είναι να έχουμε μαζί μας γάντια και αντισηπτικά) και να πειθαρχούμε στις υποδείξεις των υπευθύνων. Λόγω των μέτρων , σύντομες ομιλίες θα εκφωνήσουν εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής ο Νίκος Χούλης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λαγκάδας, Μάρκος Κούνουπας.
Η προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητο να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία ή στις υπόλοιπες λειτουργίες της πόλης μας.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι Βροντάδου, Λαγκάδας , Συκιάδας και Καρδαμύλων να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στους δημοτικούς χώρους στην Ιχθυόσκαλα, στην Τάφρο του Κάστρου (Σούδα) , στην Λέτσαινα (ΙΚΑ) και στον "Ευοδος" οδ. Αλατίου) . Μετά παρακαλούνται να κατευθυνθούν τηρώντας αποστάσεις ,στο Λιμάνι.
Αντίστοιχα όσοι έρχονται από το Νότιο τμήμα της πόλης ,να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης Φάρκαινας και ΝΟΧ.
Στην ζώνη του λιμανιού θα υπάρχουν εθελοντές συντονιστές για την διευκόλυνση όλων μας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης φροντίζουμε όλοι να αφήσουμε καθαρούς τους χώρους που θα χρησιμοποιήσουμε, ακριβώς όπως τους βρήκαμε. Η αποχώρηση πρέπει και αυτή να γίνει πολύ προσεκτικά και όχι κατά ομάδες.
Μέσα από μια ειρηνική διαμαρτυρία χωρίς εντάσεις , θα ακουστεί δυνατά η φωνή του νησιού μας , η φωνή της Χίου μας.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.