4.10.2017 14:41

900.000 ευρώ από την Περιφέρεια για το οδικό δίκτυο της Νότιας Χίου

Σειρά παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Νότιας Χίου περιλαμβάνει η υπογραφή σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και εργολήπτριας εταιρείας για το έργο της συντήρησης των δρόμων στο νότιο  τμήμα του νησιού.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 900.000 ευρώ και αφορά στα χωριά Ζυφιάς – Αγ. Γεώργιος Συκούσης – Βέσσα – Ελάτα – Λιμένας Μεστών – Μεστά – Ολύμποι – Πυργί – Θολοποτάμι και Αγ. Γεώργιος Συκούσης.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή νέων ασφαλτοταπήτων, τεχνικά έργα για την συγκράτηση πρανών, καθαρισμό τάφρων και ερεισμάτων από καταπτώσεις και καμένα δέντρα, καθώς και νέες εργασίες σήμανσης και διαγράμμισης της οδού. 

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 588) της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα υλοποιηθεί με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ