Η οικογένεια Κεφάλα ασχολείται με την οινοποιία από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Το 2004 μία χρονιά ορόσημο για την οικογένεια, ο Δημήτρης Κεφάλας έκανε πραγματικότητα το όραμά του και δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο στη Βολισσό. Εκεί παράγονται τα κρασιά «Κτήμα Κεφάλα» από τους ιδιόκτητους αμπελώνες με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, με τη γνώση, το μεράκι και την τεχνογνωσία όλων των μελών της οικογένειας.
Με οδηγό την αγάπη του για τη Χίο ο γιος του Δημήτρη Κεφάλα, Παντελής, ανέλαβε την επιχείρηση θέλοντας να αναδείξει τη δυνατότητα των τοπικών ποικιλιών.
Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η διαδικασία παραγωγής του κρασιού στη Βολισσό.
Η διαδικασία του κρασιού από το πρώτο στάδιο έως και το ράφι του super market !!!
Δημοσιεύτηκε από Οινοποιείο Κτήμα Κεφάλα στις Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.