Εκδήλωση για να τιμηθεί ο Χιώτης μαρξιστής παιδαγωγός Μιχάλης Παπαμαύρος, ο οραματιστής της νέας παιδαγωγικής διοργανώνει την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στις 20:00 το Σχολείο της γενέτειράς του, Βολισσού.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας) Παράρτημα Χίου, Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού «Ο Όμηρος», το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος» και ο Δήμος Χίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
Στις 19:00, την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πινακίδας στο χώρο του σπιτιού του Μιχ. Παπαμαύρου.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.