Την πεποίθησή του ότι σύντομα θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Βροντάδου, εκφράζει μέσω του «π» ο αντιδήμαρχος Στρ. Γδύσης.
Όπως είπε υπάρχουν πολλά χρήματα στο ΕΣΠΑ δεσμευμένα για τα Προγράμματα Χωροταξικού Σχεδιασμού. «Ο Δήμος έχει έτοιμα 6 χωροταξικά, εκτός από την Ομηρόπουλη και την Ιωνία που δεν υπήρχαν χρήματα για να ολοκληρωθούν. Το σημαντικό είναι να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει την επαναφορά στο καθεστώς του 1988 και να μας δοθεί ένα εύλογο διάστημα για να επιλυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα και η Ομηρούπολη αλλά και η Ιωνία να αποκτήσουν χωροταξικό σχεδιασμό που να ανταποκρίνεται στο σήμερα», εξήγησε ο αντιδήμαρχος.
Ειδήσεις σήμερα
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.
Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.