31.7.2024 16:08

Αγιασμός εξοπλισμού αίθουσας φυσικοθεραπείας του ΜΚΔΗΦ «Η ΓΕΦΥΡΑ» του Π.Σ.ΑμεΑ.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «Η ΓΕΦΥΡΑ», πρόκειται να πραγματοποιήσουν αγιασμό εξοπλισμού της αίθουσας φυσικοθεραπείας του Κέντρου, η οποία συνεχίζει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες πλέον υπηρεσίες. Τα εγκαίνια αφορούν τον εξοπλισμό, που γενναιόδωρα πρόσφερε η ΧΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ «ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ» Κοιμήσεως Θεοτόκου Brooklyn N.Y., σύμφωνα με τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία που εξυπηρετεί η «ΓΕΦΥΡΑ».

Τo μεγαλύτερο μέρος για τη δωρεά συγκεντρώθηκε από το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ, που διοργάνωσε το Αδελφάτο της Αγίας Μαρκέλλας, ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, με τη συμμετοχή 64 παικτών, άνω των 18 ετών. Η απόλυτα επιτυχημένη πρωτοβουλία της Ειρήνης Καυκή απέδωσε τα μέγιστα και έτσι, στο Γυμναστήριο της κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν, συγκεντρώθηκαν τα περισσότερα από τα χρήματα που απαιτούνταν για τη χρηματοδότηση του εξοπλισμού!! Η Ειρήνη όντας η ίδια φυσιοθεραπεύτρια, επισκέφθηκε πέρσι το καλοκαίρι τη ΓΕΦΥΡΑ και αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ελλείψεις της αίθουσας, εμπνεύστηκε τον τρόπο, για να καλυφθεί η ανάγκη των ατόμων με αναπηρία που εξυπηρετούνται στη δομή.

Το υπόλοιπο ποσό συμπληρώθηκε από άλλες δράσεις του ιδιαίτερα ενεργού και αποδεδειγμένα ευαισθητοποιημένου Αδελφάτου της Αγίας Μαρκέλλας, Κοίμησης της Θεοτόκου Μπρούκλιν ΝΥ.

Η εκδήλωση του αγιασμού και των εγκαινίων εξοπλισμού θα τελεστεί την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 11.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του ΜΚΔΗΦ «Η ΓΕΦΥΡΑ» στο Νεχώρι, εθνική οδός Χίου- Καλλιμασιάς, στον Οίκο Αγάπης. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ