28.11.2013 11:54

Αγνοείται 37χρονος Βούλγαρος από τον Κοφινά

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΙΟΥ

H αγωνία της μάνας που έχει χάσει το παιδί της και ψάχνει να το βρεί παλεύοντας με το άγνωστο, την ανέχεια και χίλιες δυό άλλες δυσκολίες, είναι εμφανής στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής μας γραμμής.

Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 20 Νοεμβρίου έχει να δώσει σημεία ζωής ο 37χρονος Βούλγαρος Φ.Ι.Δ., που ήλθε στη Χίο τον περασμένο Μάρτιο και έμενε μαζί με τη μάνα του N.A.Δ. στην περιοχή του Κοφινά. Τέσσερα χρόνια δουλεύει εδώ εκείνη και έφερε κοντά της το παιδί για να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Το ίδιο βράδυ και την επόμενη μέρα τον έψαξε μάταια σε όλα τα πιθανά μέρη, περίμενε ότι θα γύριζε, αλλά οι ελπίδες της διαψεύσθηκαν.

Δήλωση εξαφάνισης

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου με τη βοήθεια του οικογενειακού τους φίλου Χρήστου Λεωνή,  δήλωσε την εξαφάνιση στην αστυνομία. Η Ασφάλεια υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί  για τον εντοπισμό του, αλλά της συνέστησε να απευθυνθεί  και στην Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου, στην οποία καταφεύγουν συχνά άτομα που έχουν ανάγκη απο ψυχολογική υποστήριξη, όπως το παιδί της.

Η Ν.Α.Δ., πιστεύει ότι δεν έχει συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο στο παιδί της και ελπίζει ότι θα κρύβεται για κάποιο άγνωστο λόγο σε κάποιο εγκαταλειμμένο σπίτι.

«Είναι άνεργος, δεν έχουμε εδώ συγγενείς και άλλους φίλους, δεν είναι πολύ κοινωνικός. Δεν είχαμε άλλα σοβαρά προβλήματα. Έφυγε μετά από ένα συνηθισμένο απλό καυγά, επειδή του έλεγα να κάνει μεγαλύτερη οικονομία στα έξοδα, αφού είμαστε σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Είναι πολύ ευαίσθητος και έχει στεναχωρεθεί, αυτό μπορώ να υποθέσω μόνο», λέει με την ελπίδα ότι έτσι θα είναι πραγματικά.

Χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι το ξυρισμένο κεφάλι και το μπεζ καπέλο που φοράει πάντα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ