10.6.2024 11:31

Άμεση επίλυση του ζητήματος δυσοσμίας στον Βιολογικό ζητά ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καρφά, Αγ. Ερμιόνης και Μ. Λιμνιώνα

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καρφά - Αγίας Ερμιόνης - Μεγά Λιμνιώνα εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τα προβλήματα που συνεχίζουν να υφίστανται σχετικά με την έγκαιρη προετοιμασία για την τουριστική περίοδο της Χίου. Ειδικότερα, αναφέρονται στα σοβαρά παράπονα από επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες για την απαράδεκτη κατάσταση και τη δυσοσμία που προέρχεται από τον Βιολογικό Καθαρισμό.

Σε ανακοίνωσή τους οι επαγγελματίες αναφέρουν:

Παρά τα όσα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν σχετικά με την έγκαιρη προετοιμασία για την φετινή τουριστική περίοδο, με λύπη βλέπουμε να προστίθενται και νέα . Σωρεία παραπόνων από επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες για την απαράδεκτη και τριτοκοσμική εικόνα από τον " βιολογικό " της Χίου. Η αποκρουστική δυσοσμία που εκτείνεται πολύ μακρύτερα από την περιοχή του "βιολογικού"  άραγε συνάδει με την πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος στο νησί; Είναι δυνατόν οι ντόπιοι να μην μπορούν να βγουν έξω από τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις τους; Το ερώτημα είναι γιατί όλα αφήνονται στην τύχη τους και δεν γίνεται έγκαιρη συντήρηση του δικτύου; 

Σίγουρα  η "μυροβόλος Χίος"  δεν αξίζει τέτοια υποβάθμιση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ