10.7.2012 10:48

Ενισχύεται η ΟΜΙΚΡΟΝ

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 
35 «συμπολεμιστές» από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας θα έχει στο πλευρό της από αύριο έως και τις 10 Νοεμβρίου 2012 η ομάδα εθελοντών δασοπυροσβεστών Όμικρον, που θα της δώσουν τη δυνατότητα να παράγει ακόμη καλύτερο και περισσότερο έργο περιβαλλοντικής προστασίας και ανάπτυξης.
Σαν νοικοκύρηδες που έχουν αποδείξει ότι είναι, έχουν υποβάλλει στο δήμο το σχεδιασμό δράσης και τα προγράμματα απασχόλησης των τριών υπαλλήλων ανειδίκευτων υπαλλήλων που θα εργαστούν στον τομέα του καθαρισμού ευαίσθητων δασικών περιοχών και διάνοιξης μονοπατιών, των οκτώ φυλάκων δασικών περιοχών, των δεκαεπτά που θα αναλάβουν την ανάπτυξη και προστασία των δασών, των πέντε που θα απασχολούνται στις δράσεις του περιβαλλοντικού πάρκου που θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις των παλιών σφαγείων του Κοφινά, του γεωπόνου που θα επιμεληθεί τις φυτοτεχνικές εργασίες  και του δασολόγου που θα οργανώσει τα προγράμματα και τα προϊόντα για τις αναδασώσεις που θα πραγματοποιηθούν το χειμώνα.
Τα κέρδη από τη δράση αυτής της ομάδας θα είναι πάρα πολλά, με κυριότερα ότι θα αφήσουν μια δουλειά που θα ωφελήσει το περιβάλλον και  όλη την κοινωνία μας, αλλά και μια σημαντική  προίκα στην ομάδα Όμικρον.
«Εμείς θα κερδίσουμε την υποδομή που θα έχει δημιουργηθεί, η οποία θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τις δράσεις μας ακόμη πιο οργανωμένα, αποδοτικά και συμμετοχικά, αφού πιστεύουμε ότι πολλά από αυτά τα παιδιά θα θελήσουν να παραμείνουν εθελοντικά μαζί μας και μετά τη λήξη του προγράμματος», δηλώνει ο πρόεδρος της ομάδας Π. Τριπολίτης . 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ