16.9.2024 15:59

Επίσκεψη μελών ΚΟΡΑΗ Ν.Υ. στο ΜΚΔΗΦ «Η ΓΕΦΥΡΑ» του Π.Σ.Α.μεΑ.

Τις εγκαταστάσεις του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας πρόκειται να επισκεφθούν αύριο, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί, μέλη του Σωματείου Panchiaki Korais Society N.Y., κατόπιν πρόσκλησης του ΔΣ του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ.

Η πρόσκληση έρχεται σε συνέχεια της γενναιόδωρης χορηγίας του ιστορικού Παγχιακού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗ» Ν. Υόρκης, ο οποίος πρόσφερε στο Μ.Κ.Δ.Η.Φ. «Η ΓΕΦΥΡΑ» ένα επαγγελματικό και πολύ λειτουργικό θερμοκήπιο με επιπλέον υποδομές, απαραίτητες για το εργαστήριο θεραπευτικής κηπουρικής που πραγματοποιείται στο Κέντρο. 

Ένα χρόνο μετά τη χορηγία, έχει προκύψει και εξελίσσεται μια εξαιρετική παραγωγή κηπευτικών ειδών, λουλουδιών και αρωματικών φυτών, τα οποία επεξεργάζεται η ομάδα εργασίας και τα μεταποιεί, φτιάχνοντας σάλτσες, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, λικέρ κ.ά. χειροποίητα είδη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του «ΚΟΡΑΗ» Ν.Υ. ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία προσκαλεί και όσους φίλους θέλουν να έρθουν και να μοιραστούν τη δημιουργική χαρά και τα πολλαπλά δώρα της ενασχόλησης με τη γη και τα προϊόντα της!

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ