24.3.2015 15:55

Χιώτικη μαθητική διάκριση

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Γ. ΤΑΤΣΗΣ

Γράφει η Ευγενεία Ασλανίδη

Ένας χιώτης στην καταγωγή,  ο μαθητής της Α΄ Λυκείου Γιάννης Τάτσης κατέλαβε την πρώτη θέση σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό. Συγκεκριμένα στον «11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας 2015», που διεξήχθη στις 31 Ιανουαρίου 2015, και στον όποιο είχαν λάβει μέρος 1044 μαθητές.

Ο εν λόγω διαγωνισμός διεξήχθη υπό την εποπτεία των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Διοργανώθηκε από την  Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων για μαθητές Α, Β, και Γ τάξης των Λυκείων της χώρας, με σκοπό την επιλογή ταλαντούχων μαθητών, που ενδιαφέρονται για τη Βιολογία, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους.

Γονείς του διακριθέντα μαθητή είναι ο Μιχάλης Τάτσης και η Πίτσα Κουρουλή γέννημα –θρέμμα και οι δυο της Χίου, που σταδιοδρομούν στην Αθήνα όπου δημιούργησαν και την  οικογένεια τους.

Ο γιος τους Γιάννης που φοιτά σε ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας και όπως μαθαίνουμε λατρεύει τη Χίο και την επισκέπτεται συχνότατα, κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους γονείς του, αλλά και όλους εμάς που μένουμε στο νησί και βλέπουμε να διαπρέπουν τα νιάτα που στερείται ο τόπος μας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ