19.6.2024 6:26

Η Χίος υποκλίθηκε στα ερυθρόλευκα τρόπαια (Video-Pics)

Από την 81χρονη Μαριγώ Λύγκου μέχρι τον δημοσιογράφο Νίκο Ροδίτη

Εκατοντάδες κόσμου συνέρρευσαν στην πλατεία της Χίου, το απόγευμα της Τρίτης 18/6, προκειμένου να δουν από κοντά τα Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού (Europa Conference League και UEFA Youth League) και να βγουν μία φωτογραφία μαζί τους, στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε όλη την Ελλάδα. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι παράλληλα υπεύθυνος σε θέματα Τύπου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ομάδας, καθώς και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η ατμόσφαιρα "άναψε" τόσο με τη μουσική επένδυση όσο και με τα εφέ και τα βεγγαλικά, αλλά κυρίως με τον παλμό που έδωσαν μικροί και μεγάλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού. Υπολογίζεται ότι γύρω στις 2500-3000 άνθρωποι στήθηκαν επί 4 ώρες στην ουρά για να βγάλουν μια φωτογραφία με τα τρόπαια, με την όλη εκδήλωση να εξελίσσεται ομαλά παρά την κοσμοσυρροή. Χαρακτηριστική παρουσία ήταν αυτή της 81χρονης Μαριγώ; Λύγκου, που ήρθε να βγει φωτογραφία με το κύπελλο και η οποία δήλωσε στον "Π" ότι ακόμα και σήμερα πηγαίνει στο γήπεδο και παρακολουθεί την ομάδα.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Με πρωτοβουλία του κ. Γαβαλά το κύπελλο πήγε και στο σπίτι του συμπολίτη μας δημοσιογράφου Νίκου Ροδίτη που είχε ζητήσει να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο, και ο οποίος είχε να βγει βράδυ αρκετά χρόνια. Ανάλογες πρωτοβουλίες πάρθηκαν ώστε το κύπελλο να πάει και σε άλλους συμπολίτες μας που αδυνατούσαν να μετακινηθούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: Χίος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ