31.5.2012 11:11

Ησυχία, η Α.Ε. αναπαύεται!

Τα μαγαζιά δεν θέλουν να αλλάξουν το ωράριο τους, τα Μουσεία είναι κλειστά το Σαββατοκύριακο και οι επισκέπτες πηγαίνουν στο γκισέ έκδοσης εισιτηρίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην Αίθουσα Αναμονής Επιβατών και πληροφορούνται ότι η λέξη everyday ισοδυναμεί με Δευτέρα ως Παρασκευή!
Ένα τέταρτο βρέθηκα το Σάββατο στην Αίθουσα Αναμονής και πέρασαν 7 τουρίστες που αναζητούσαν δρομολόγιο. Ούτε ένα για δείγμα… Ξέρω, ξέρω ότι θα αρχίσουν οι θεωρίες ότι τα δρομολόγια είναι παθητικά, ότι δεν αντέχουν άλλο οι λεωφορειούχοι να ασκούν κοινωνική πολιτική και όλα τα συνηθισμένα στην περίπτωση κλισέ. Ξέχωρα από όλα αυτά, πρέπει να είμαστε ο μόνος νομός που διαθέτει Υπεραστική συγκοινωνία σε ωράριο δημοσίου, αν και αυτή διεξάγεται από Ανώνυμη Εταιρεία. Ούτε θέλουμε να δουλέψουμε, ούτε διάθεση να στηρίξουμε τον τουρισμό θα δείξουμε ποτέ. Κι ύστερα άπαντες θα αναρωτιόμαστε ποιος ο λόγος που οι κρατήσεις τέλος Μαΐου είναι ανύπαρκτες…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ