24.9.2015 16:35

Καλύπτονται από αύριο τα κενά στα δημοτικά σχολεία

Αγώνας δρόμου προκειμένου  να καλυφθούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα τα  μεγάλα κενά που εμφανίζονται σε όλα τα δημοτικά σχολεία του νομού, επιχειρείται από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Αρ. Κελεπερτζή οι ελλείψεις που εντοπίζονται είναι μεγάλες και έχουν δημιουργήσει πλειάδα προβλημάτων στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

«Χθες έγινε η ανάρτηση των τελικών πινάκων με τους διορισμούς. Ευελπιστώ ότι αύριο θα ξεκινήσουν οι τοποθετήσεις στα σχολεία και μέχρι την Δευτέρα θα υπάρχουν δάσκαλοι ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά», δήλωσε στον «π» προσθέτοντας ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται σε Οινούσσες, Ψαρά αλλά και σε πολλά σχολεία της πόλης.

«Δεν υπάρχει σχολείο που να μην έχει ελλείψεις. Υπάρχουν κενά στα χωριά, στο Βροντάδο. Σχεδόν παντού. Ελπίζουμε ότι με τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών θα βελτιωθούν τα όποια προβλήματα», κατέληξε ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ