7.8.2024 14:48

Με ηλεκτρονικό ραντεβού οι νέες εγγραφές με Voucher στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Χίου

Φέτος οι νέες εγγραφές (όχι επανεγγραφές) με Voucher στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Χίου, θα γίνονται με ηλεκτρονικό ραντεβού.

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού (e-ραντεβού) για τις νέες εγγραφές σε Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Δήμου Χίου θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται την 12η Αυγούστου 2024 από τις 12 το μεσημέρι. Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται από την 16η Αυγούστου κατά τις ώρες 8:30-14.00 και κάθε επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ραντεβού καλούνται να κλείσουν οι δικαιούχοι των voucher της ΕΕΤΑΑ, οι οποίοι δεν έχουν κάνει τη διαδικασία της επανεγγραφής, δηλαδή μόνο οι ΝΕΟΙ ωφελούμενοι, ως ακολούθως:

1. Επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση του δήμου Χίου, στο www.chios.gov.gr στην ενότητα myDIMOSlive «Εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη από τον Δήμος σας»: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/exuperetese-me-telediaskepse-apo-to-demo-sas

2. Στη συνέχεια, επιλέγουν «Είσοδος στην Υπηρεσία» και εισέρχονται με τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

3. Αμέσως μετά, κάνουν την επιλογή «ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ» και ακριβώς από κάτω επιλέγουν από τη λίστα που τους εμφανίζει τον φορέα στον οποίο επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους (α. Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί β. ΚΔΑΠ «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» & ΚΔΑΠ «ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» γ. ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ).

Για το ΚΔΑΠ Καρδαμύλων η διαδικασία θα γίνει απευθείας με φυσική παρουσία των αιτούντων στο ίδιο το ΚΔΑΠ προς διευκόλυνση τους, λόγω της απόστασης από το κέντρο.

4. Έπειτα, επιλέγουν μία από τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες των ηλεκτρονικών ραντεβού. Ο/Η αιτών/αιτούσα οφείλει να προσέρχεται 5 λεπτά πριν το ραντεβού του. Σε περίπτωση καθυστέρησης, θα εξυπηρετηθεί στο τέλος της ημέρας.

5. Κατά την πραγματοποίηση των ραντεβού, θα πρέπει να έχουν το Voucher εις διπλούν σε έντυπη μορφή και την αστυνομική ταυτότητα του αιτούντος.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ